‘lijf-time’ (Ned – <Eng) (de (m);-en) 1 coaching gericht op het accepteren, begrijpen en voelen van jezelf en je lijf; 2 zoektocht naar een duurzame levensstijl; 3 effectief omgaan met passies, emoties en gedachten; 4 (de) tijd om te leven; 5 song titel 'Now I have the time of my life'

Lijftime » Training » Feedback

Feedback

Met feedback kunnen we laten zien dat we ruimte en respect hebben voor andere mensen; collega's of deelnemers. Ook is het geven en ontvangen van feedback de manier om als persoon te groeien en uit vaste patronen te komen. Wat bedoelt Lijftime training precies met feedback geven? De kunst is om feedback te kunnen ontvangen, voordat je feedback gaat geven. De valkuil kan anders zijn dat je oordeelt over het gedrag van een ander.

Het ontvangen van feedback

Wanneer sta je als persoon open om te horen wat anderen vinden van je houding, handeling of opmerkingen die je maakt? Daar is veiligheid en vertrouwen voor nodig. De innerlijke overtuiging dat je in wezen geaccepteerd bent, speelt hierbij een sleutelrol. Als je een gezond zelfbeeld hebt dan kan je feedback ontvangen. Je beschouwt feedback als sleutels van nieuwe deuren naar je persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit zelfvertrouwen wordt zichtbaar bij het kunnen ontvangen van feedback.

Lijftime biedt trajecten om met het vergroten van het zelfvertrouwen aan de slag te gaan (zie Lijftime coaching).