‘lijf-time’ (Ned – <Eng) (de (m);-en) 1 coaching gericht op het accepteren, begrijpen en voelen van jezelf en je lijf; 2 zoektocht naar een duurzame levensstijl; 3 effectief omgaan met passies, emoties en gedachten; 4 (de) tijd om te leven; 5 song titel 'Now I have the time of my life'

Lijftime » Coaching

Coaching in de natuur

Wie ben ik? Waarom worstel ik met bepaalde zaken? Wat maakt me gelukkig? Deze vragen kan iemand zichzelf stellen zonder het antwoord 1,2,3 te hebben. Lijftime heeft een coachingstijl waarbij de natuur een meerwaarde biedt. In de natuur is het makkelijker om bij jezelf te komen en gaan eeuwenoude principes en natuurwetten weer voor je leven! Ervaar hoe het is om in verbinding te staan met je eigen natuur. Dan gaat het maken van levensbeslissingen je een stuk makkelijker af.

Enkele coachingsgebieden kunnen zijn:

  • Omgaan en reductie van stressbeleving
  • Opbouwen van gezonde relaties
  • De baan vinden die bij jouw past
  • Zingeving en het vinden van innerlijke rust
  • Afslankcoaching

BGN logo

Coachingsinstrumenten

Lijftime werkt met verschillende instrumenten om problemen of blokkades in het leven te adresseren. Cognitieve instrumenten als RET, het GROW model en Big five for life zijn manieren om je leven anders te bekijken. Ook lichaamswerk behoort tot de toepassingsinstrumenten van Lijftime. BodyDrumRelease en ademhalingsoefeningen stellen je in staat je te ontspannen en te luisteren naar je lichaam. Hierdoor ervaar je het leven met meer kalmte en rust. Ook maakt Lijftime veel gebruik van wandelcoaching.

Feedback Big five for life dromen