‘lijf-time’ (Ned – <Eng) (de (m);-en) 1 coaching gericht op het accepteren, begrijpen en voelen van jezelf en je lijf; 2 zoektocht naar een duurzame levensstijl; 3 effectief omgaan met passies, emoties en gedachten; 4 (de) tijd om te leven; 5 song titel 'Now I have the time of my life'

Lijftime » Agenda

Agenda

  • Voedingsavond bij geloofshelden

Datum 19 januari 2013. Verslag: http://www.geloofshelden.nl/index.php?id=365&quip_approved=1#qcom56


  • Training Vitaliteit & Voeding

Data: januari 2013 in Waterpoort te Barendrecht (voor data http://www.3in1sports.com/vitaliteit--voeding.html)
In zes avonden leer je heel veel over voeding, beweging en vitaliteit. Elke avond bestaat uit een theoretisch deel en een gezamenlijk bewegingsmoment van elk 45 minuten, want naast het leren is vooral het samen DOEN belangrijk. Dat geeft de echte bewustwording. Het samen in een groep sporten, leren over voeding en elkaar motiveren werkt erg stimulerend. De combinatie van de jarenlange sportervaring van Bert Flier samen met de coachingskwaliteiten en kennis van voeding vanuit Lijftime, garanderen een inspirerend en ‘verslavend’ programma. Zie http://www.3in1sports.com/vitaliteit--voeding.html voor meer informatie en het aanmeldingsformulier. Uiteraard kan je ook een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. sturen.


  • Van werkstress naar workflow! (een halve dag)

Data: woensdag 5 december (09.00 -13.00 uur in Zeist)
Lijftime werkt in deze workshop samen met PEP efficiency. In deze intensieve workshop worden mindmaps en de RET methodiek met elkaar geoefend om werkstress om te buigen naar workflow! Met twee trainers is deze workshop veelzijdig en dynamisch. Je zult jezelf en je manier van denken beter leren kennen en de eerste stappen zetten in het beinvloeden van je emoties. Verder staat er een test 'gezond denken' op het programma en je gaat je eigen Big Five in Life opstellen. Echt een aanrader!

Kosten: 120 Euro


  • Programma 'Fit for a Lifetime'

Lijftime biedt deze zomer het afslankprogramma 'Fit for a Lifetime' aan! Stuur een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. en start direct! Zie afslankcoaching voor meer informatie hierover.

Kosten: totaalpakket 750 Euro (losse onderdelen in overleg ook mogelijk)


  • Advanced training 'Leer de bitch & de engel in jezelf kennen' (duur twee dagen)

Data: op aanvraag

Superbia (hoogmoed)
& Caritas (liefde) Spes (hoop) & Ira (woede)Fides (vertrouwen) & Invidia (afgunst)
 Acedia (luiheid)
& Fortitudo (moed) Avaritia (hebzucht) 
& Temperantia (zelfbeheersing) Gula (gulzigheid) &Justitia (rechtvaardigheid) Prudentia (wijsheid) & & Luxuria (wellustigheid)

In deze tweedaagse empowerment training leer je de vrouwelijke archetypes (Engel, Bitch, Heks, Redder, Hoer, Moeder en Wijze vrouw) kennen. Je zult thuiskomen in jouw verhaal. Wat heeft jou jouw gemaakt? En hoe zou je willen zijn en wat heb je daarvoor nodig? Ook zullen we werken met de 7 ‘deugden’ en wat getypeerd wordt als de ‘7 zonden’. Hoe verhouden deze zich tot elkaar en hoe werkt dit voor jou? We combineren dit inspirerende traject met lichaamswerk (danssessies en houdingen, lichaamsbewustzijn en energie), zingeving en mindfulness. Naast deze zelfbewuste invalshoeken zullen wandelingen in de natuur op het programma staan. ‘In je element zijn in de natuur’ vormt voor veel vrouwen een bron van kracht!

Kosten: 295 Euro (bij deelname van minimaal 8 personen inclusief lunch en afsluitingsborrel)

Opgave: telefonisch of via de mail, 06-14898825 (Tabitha) of 06-36304674 (Petra)


  • Workshop 'Vind jezelf geweldig'

Afslanken is 1 ding. Maar om op gewicht te blijven is heel wat anders. Wat maakt het moeilijk om na een goede periode van afvallen het nieuwe behaalde gewicht te behouden? In deze workshop kijken we naar de veranderende rol die eten en voeding mag gaan spelen in je leven. Ook ga je jezelf vanuit je nieuwe behaalde gewicht bekijken (of nemen we daar alvast een voorschot op)!

 

  • Workshop 'Kom uit je comfortzone'.
Misschien herken je het wel: je bent heel onrustig en je moet echt wat eten. Hoe hard je ook bedenkt dat je net je avondeten achter de kiezen hebt en je buikje gevuld is, de aandrang iets te eten houdt aan. De onrust blijft, en voor je het weet is de deur van de koelkast geopend en loop je kaasblokjes te snijden. Maar wat zou er nu gebeurd zijn als je niet had toegegeven? Zou je op een gegeven moment in de hoek liggen spartelen? Of zou je hoogstens een vervelend moment hebben? Dit is een twee uur durende workshop over hoe je in je onrust kunt blijven en van daaruit andere strategieen kunt vinden om je snackdrang de baas te worden. Een confronterende workshop waarin je uitgedaagd wordt de comfortzone te verlaten..

 

  • Workshop 'Een gezonde start'

Onderzoek je motivatie om af te slanken en maak je unieke plan van aanpak omtrent je voornemen!

 

  • RET jezelf: een workshop over gezond denken aan de hand van de Rationele Emotieve Therapie.